gezocht

rik-023: lucifersboekjes en lucifersdoosjes

Naast uitbreiding van mijn eigen verzameling, wil ik op onze beurzen de collega-verzamelaars met regelmaat nieuw (ruil)materiaal kunnen bieden. Bovenaan de home-pagina is al vermeld dat ik soms partijen koop via Marktplaats of een dergelijk medium. Denk niet meteen aan wereldprijzen, want dat is dit soort materiaal absoluut niet waard. Het meeste is in feite niet meer dan oud papier. Schenkingen zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Eventuele verzendkosten betaal ik altijd. Heeft u dus iets liggen en wilt u er vanaf, neem dan contact op via één van de opties op de pagina contactgegevens.

Van de Weerter kartonnetjes zoek ik nog:

  • een compleet schuifje Nationale Luciferfabriek met zijflappen
  • 5 van de 6 scheepvaart zonder banner

Ik zoek nog beide dozen van &Klevering. Zie de nieuwspagina.

Van de kliko gered !!

Liefhebbers gezocht voor (een deel van) een enorme partij opengemaakte buitenlandse lucifersboekjes, afkomstig uit andere verzamelingen. Vele landen zijn beschikbaar met zeer weinig dubbelen erin. Er staan dozen klaar met Amerika, Finland, Italië, Scandinavië (Den/Noo/Zwe), Spanje, Oostenrijk, Portugal en Zwitserland. En ik heb ook steeds overschotten van andere landen.

Interesse in iets speciaals? Neem dan contact op via één van de opties op de pagina contactgegevens.


David Ray Gustard: lucifersboekjes nederlandse schepen

Onze Engelse collega-verzamelaar en regelmatige beursbezoeker David Ray Gustard heeft scheepvaart als belangrijk verzamelthema. Nu is hij in het bezit van een aantal ansichtkaarten van Nederlandse schepen en vraagt of daar misschien ook lucifersboekjes van zijn. Zie zijn lijst.
Mogelijk hebt u iets voor David of kunt u een scan maken. Als u het leuk vindt zelf contact met David op te nemen, kan dat per mail naar raygustard@hotmail.co.uk. Mag ook naar mij, dan zorg ik dat uw bericht bij David terecht komt.
David_1