gezocht

rik-023 zoekt lucifersboekjes en lucifersdoosjes

Naast uitbreiden van mijn eigen verzameling, wil ik op onze beurzen de collega-verzamelaars met regelmaat nieuw (ruil)materiaal kunnen bieden. Op de home-pagina is al vermeld dat ik soms partijen koop via Marktplaats of een dergelijk medium. Denk niet meteen aan wereldprijzen, want dat is dit soort materiaal absoluut niet waard. Het meeste is in feite niet meer dan oud papier. Schenkingen zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Eventuele verzendkosten betaal ik altijd. Heeft u nog iets liggen en u wilt er vanaf, neem dan contact op via één van de opties op de pagina contactgegevens.

Van de Weerter kartonnetjes zoek ik nog:

  • een compleet schuifje Nationale Luciferfabriek met zijflappen
  • 5 van de 6 scheepvaart zonder banner

Ik zoek nog beide dozen van &Klevering. Zie de nieuwspagina.

beschikbaar

Verschillende dozen opengemaakte (platte) buitenlandse lucifersboekjes Italië, Scandinavië (Den/Noo/Zwe) en Spanje. En ik heb ook steeds overschotten van andere landen.

Interesse in iets speciaals? Neem dan contact op via één van de opties op de pagina contactgegevens.


David Ray Gustard zoekt lucifersboekjes van nederlandse schepen

Onze Engelse collega-verzamelaar en regelmatige beursbezoeker David Ray Gustard heeft scheepvaart als belangrijk verzamelthema. Nu is hij in het bezit van een aantal ansichtkaarten van Nederlandse schepen en vraagt of daar misschien ook lucifersboekjes van zijn. Zie zijn lijst.
Mogelijk hebt u iets voor David of kunt u een scan maken. Als u het leuk vindt zelf contact met David op te nemen, kan dat per mail naar raygustard@hotmail.co.uk.
David_1
67 downloads

mevr. teus koppelaar zoekt een zo compleet mogelijke bx-catalogus

Wie heeft er een zo compleet mogelijke losbladige papieren catalogus van de Nederlandse BX-en (BX1, 2, 3, 5 en 6) beschikbaar waar een andere verzamelaar mee kan starten of verder kan? Reacties aan fam.koppelaar@hotmail.com.


Maak een Gratis Website met JouwWeb